عندى بروز فى الجبهه من فوق قبل شعرى باكتر من سنتيميتر من ناحيه واحده فقط لا يسبب لى اى الم ولما اضغط عليه باحس انه عضمه صغيره بتتحرك هل دا ورم خبيث؟ مع العلم انه ظهر منذ اكثر من سنه لكنه يكبر ببطئ شديد جدا سريعا

icon 11 يوليو 2010
عندى بروز فى الجبهه من فوق قبل شعرى باكتر من سنتيميتر من ناحيه واحده فقط لا يسبب لى اى الم ولما اضغط عليه باحس انه عضمه صغيره بتتحرك هل دا ورم خبيث؟ مع العلم انه ظهر منذ اكثر من سنه لكنه يكبر ببطئ شديد جدا سريعا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
راجعي اختصاصي عظام لعمل تصوير وتشخيص للورم ثم تقرير العلاج.فلا يمكن الحكم عن بعد.