ازاي ان عندي سرطان المبيض او لاء و الاعراض المكتوبه علي الانتفاخ و كده

icon 25 أبريل 2016
ازاي اعرف ان عندي سرطان المبيض او لاء و الاعراض المكتوبه علي الانتفاخ و كده تقريبا عندي و ايه هيه التحليل للتأكد بعدم وجود سرطان المبيض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نجاة حيدر حيدر
امراض الدم والاورام
إن سرطان المبيض في عمر العشرين سنة هو نادر جداً. وإذا كان الأمر يقلقك، يمكنك الذهاب إلى الطبيب للقيام بتصوير سوناري للمبيضين وبيت الرحم.