انا طالب بكلية الهندسة عندى اعانى من الحموضة وارتجاع المرىء اربع سنوات

icon 14 فبراير 2012
انا طالب بكلية الهندسة عندى 20 سنة اعانى من الحموضة وارتجاع المرىء منذ اربع سنوات روحت لدكاترة كتير واخدت علاج كتير ولكن بلا جدوى اريد ان اعرف هل العلاج الجراحى سيفيدنى لانى تبعت ومش عارف اركز فى شغلى؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اريدك ان تنسى العلاج الجراحي وان تشرح لي ما كان علاجك وما هو تشخيص الاطباء ومنذ متى تتعالج اشرح لي تفصيل لانك فقط تقول انك زرت اطباء واخذت علاج لكن ما هو الهلاج وما هي نتيجة زيارة الطبيب او الفحوصات اذا كانت هناك فحوصات ما