شاب ٢٦ سنة مشكلة اعصاب

icon 27 أبريل 2023
وقت ما بصحى من النوم بتبقى اعصابى سايبة خالص ايدى ورجلى ووسطى مبيبقاش فيهم عصب وبعد وقت ممكن ٤ .. ٥ ساعات ببقى طبيعى الحمد لله باخد حقن فيتامين ب ١٢ دة من اية ؟ وهل دة ممكن يكون بسبب ممارسة الجنس ولا ملهوش علاقة ؟ . شاب ٢٦ سنة

إجابات الأطباء على السؤال

د. هشام عاطف
دماغ واعصاب
يجب فحص المريض لانه يوجد لزم استبعاد اضطراب neuromuscular junction disorder