ضعف ف الدوره الدمويه توتر عصبى

icon 12 مايو 2021
هبوط جامد ف الجسم وخاصه الرجلين وساعات رجلى بتنمل وصداع جامد ممكن ياخد تلت ايام ومش بيخف من اى برشام باخده وبقلق كتير اوى من غير سبب او حاجه تستدعى انى اقلق كدا ساعات بقلق من غير سبب واضح وساعات بحس نفسى تايه كدا ومش مركز فى اى حاجه قدامى بحس ان دماغى واقفه خالص

إجابات الأطباء على السؤال

ماتعانی منه هی اعرض نفسوجسمیه نتیجه التوتر والقلق الشدید ینصح بالعلاج لمده شهر و مراجعة الطبيب لوصف الادوية والمتابعة معه

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب

ماتعانی منه هی اعرض نفسوجسمیه نتیجه التوتر والقلق الشدید ینصح بالعلاج لمده شهر و مراجعة الطبيب لوصف الادوية والمتابعة معه