هاى له سمحت انا فى واحده مضيقانى وغلطت فيا كتير وكل ما باشوفها حتى لو بالصدفة عضلات وشي بيجلها رعشة غير طبيعية لوحدها بس فى الاوقات العدية لا مش بيحصل اى حاجة

icon 30 يناير 2019
هاى له سمحت انا فى واحده مضيقانى وغلطت فيا كتير وكل ما باشوفها حتى لو بالصدفة عضلات وشي بيجلها رعشة غير طبيعية لوحدها بس فى الاوقات العدية لا مش بيحصل اى حاجة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شريف تودي
دماغ واعصاب
بسيطه خالص..ممكن تاخدي شويه فيتامين ب للأعصاب