سقوط عل وجهي من مسافة ٢متر

icon 21 فبراير 2021
من شهرين وقعت على وجهي وبعدها مباشرة فقدت الاحساس بالوجه وحسيت بحاجة اتحركت من خلف العين بشده مع وجود ضغط على الجبهة والانف واهتزاز في الوجه واللثة ونتيجة لكده حصل تساقط ٢من اسناني مع عدم الاحساس بدرجة الحرارة وجفاف الجلد وتغير الصوت عاوزة اعرف ايه السبب و ايه تخصص الدكتور ال المفروض تروح ليه؟

إجابات الأطباء على السؤال

تحتاجين الى عمل اشعة مقطعية مع استشارة الزميل استشارى. المخ والاعصاب الأقرب اليك

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب

تحتاجين الى عمل اشعة مقطعية مع استشارة الزميل استشارى. المخ والاعصاب الأقرب اليك