مشكلة بالاعصاب في الوجة

icon 2 يناير 2020
من سنتين كنت بتعالج من العصب السابع واتعلجت وبقيت كويس ولكن كنت حاسس ان وشي مرجعش طبيعي 100%ولما سألت قالولي ده تأثيره وهيفضل معايا طول عمرى لحد ماجت السنة اللي فاتت وجالي توتر عصبي وبتعالج منه لحد دلوقتي وقربت اخلص علاج ولكن بيجيلي شد خلف الاذن لحد تحت الدقن فما تشخيص الحاله انا تعبت من الشد ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الخوالدة
دماغ واعصاب
العصب السابع يزداد مع التوتر.بحاجة الى معالجة اسباب تاثر العصب...لكن شرحك مو واضح