لوسمحتم امى عندها جلطة ف المخ من سنتين وحاليا مش بتعرف تبلع اى اكل

icon 16 مايو 2020
لوسمحتم امى عندها جلطة ف المخ من سنتين بس مش دى المشكله دلوقت المشكله انها مش بتعرف تبلع اى اكل بتمضغه وطلعه تانى ياريت حد يفدنى ضرورى وجزاكم الله خير

إجابات الأطباء على السؤال

سلامتها اعتقد الجلطة أثرت على الاعصاب السفلية المسؤولة عن البلع يا ريت ترسلي لي تقرير صور الدماغ

الدكتور محمد الخوالدة
دماغ واعصاب

سلامتها اعتقد الجلطة أثرت على الاعصاب السفلية المسؤولة عن البلع يا ريت ترسلي لي تقرير صور الدماغ