عمى جاتلو جلطه في جذع المخ من سنتين واتعالج بس لسه في اثار للجلطه بيجيلو وش في دماغو وصداع والجنب الشمال كلو فيه تنميل ومش بيتحرك كويس زى الاول وعينه مش بيفتحها كويس ده ليه علاج؟

icon 28 فبراير 2015
عمى جاتلو جلطه في جذع المخ من سنتين واتعالج بس لسه في اثار للجلطه بيجيلو وش في دماغو وصداع والجنب الشمال كلو فيه تنميل ومش بيتحرك كويس زى الاول وعينه مش بيفتحها كويس ده ليه علاج؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ننصحه باستمرار العلاج بالادوية المنبهة للمخ مع الحبوب المذيبة للجلطة ومتابعة جلسات العلاج الطبيعى على الجانب الايسر لمدة 6شهور على الاقل مع التواصل معنا على الاستشارات الخاصة بموقع الطبى لضبط الجرعات العلاجية لحالته ومتابعة حالته حتى التحسن انشاءالله