ورم في الدماغ والشعور بالصداع داءم

icon 15 أغسطس 2022
زوجتي كانت عندها صداع قوي وترجيع عملنا اشعه ورحنا لدكتور قال عندها ورم علي المخ بس صغير خالص ومع الادويه يروح وبقالها شهور ماشيه علي الدواء بس بقالها اسبوع صداع قوي وشعور بالترجيع اليوم أغمي عليها ورجعت وودوها المستشفي وهيعملو اشعه ليها والدكتور يقول الورم ضاغط علي العصب ويسبب الصداع في خطر عليها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
مافيش حاجة اسمها ورم بيروح مع العلاج ينصح باستشارة الزميل استشارى الأورام لبدأ جلسات العلاج الكيماوى او الإشعاعي ولاداعى لتضيع مزيد من الوقت وتدهور الحالة