مريض صرع منذ فتره ما العلاج

icon 4 يونيو 2021
انا ماشى على ديباكين وكنفليكس مش بانتظام وحاليا حاسس بهبوط والم فى البطن وعرق وعدم تركيز وحاسس بخفقان هل هذا سببه الصرع ولا حاجه تانيه شكرا لحضراتكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
قد يكون ماتعانى منه نوبات صرعية حشوية visceral epilepsyلذلك ننصحك بعمل رسم مخ بالكمبيوتر وتخليل نسبة فالبرويك اسيد بالدم وذلك لتقييم الحالة وضبط الجرعات العلاجية