هل عندي التهاب في الشريان الصدغي ام جيوب انفيه

icon 25 أكتوبر 2020
انا كان عندي التهاب في الاعصاب. وبعد كده انفي اليمني كانت ملتهبه فتره كبيره من قبل التهاب الاعصاب حاليا نصف وجهي اليمين تعبني صداع الحلق التهاب في الحلق وعيني اليمني وجعاني جدا سؤالي. في عرق فوق عيني اليمني. لما بلمسو الوجع بيزيد والصداع في راسي لما بلمس فروه راسي الي فيها الوجع بحس بالوجع اكتر

إجابات الأطباء على السؤال

د. رزان الخاني
دماغ واعصاب
يجب اجراء تحاليل واشعات للتأكد من التشخيص التهاب الشريان الصدغي يؤدي غالبا لعمى بالعين الموافقة و غالبا يكون عند كبار العمر و ناقصي المناعة