برودة في الجسم وتعرق

icon 9 فبراير 2022
السلام عليكم انا عامل عملية وتر أكيلس بقالي شهر من اسبوع تقريبا شعرت ببردوه شديده في جسمي مع تعرق شديد ومش ارتحت غير لما رجعت ومن بعدها بحس ببرودة في الأطراف ( القدمين واليدين ) مع تعرق بسيط وللعلم انا بقالي شهر في البيت مش بتحرك الا للصلاه ودخول الحمام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ينصح بقياس ضغط الدم مع عمل اشعة دوبلر على شرايين الاطراف وافادتنا بالنتيجة لتقييم حالتك ووصف العلاج اللازم