انا بلعب حديد وبعد فتره بدأت اخد بروتينات Amino وكنت بتمرن حوالى سعتين فى اليوم وكنت بحاول مكلش كتير علشان انقص وزنى بعد كده بفتره بدائت احس بتنميل فى الايد اليمنى واقدم احيانا صوت ترقعه خفيف اعلا مؤخرة الرأس عند القفا هل هذا التهاب موزمن والمطلوب

icon 28 يناير 2015
انا بلعب حديد وبعد فتره بدأت اخد بروتينات Amino وكنت بتمرن حوالى سعتين فى اليوم وكنت بحاول مكلش كتير علشان انقص وزنى بعد كده بفتره بدائت احس بتنميل فى الايد اليمنى واقدم احيانا صوت ترقعه خفيف اعلا مؤخرة الرأس عند القفا هل هذا التهاب موزمن والمطلوب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ننصحك بعمل اشعة رنين مغناطيسى على المخ والفقرات العنقية مع قياس ضغط الدم وتحليل سكر بالدم ورسم عصب بالكمبيوتر على الطرف العلوى والسفلى الايمن ومتابعتنا على الاستشارات الخاصة بموقع الطبى للتوصل للتشخيص النهائى لحالتك ووصف العلاج المناسب مع متابعة حالتك حتى الشفاء التام انشاءالله
الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
visit neuro surgeun -you may need ct scan neck; adisc can be detected.Management will be decided after'