استفسار حول ما يعاني منه اخي

icon 20 نوفمبر 2022
السلام عليكم اخى دخل غيبوبه نتيجه توقف القلب لمده تتروحمن10الى 15دقيقه وبدء فى تفتيح عينه الاحساس بالضوضاء والشعور بالألم ولكن بعد ذلك توقف فى الافاقه وبقاله حوالى شهر ونص ارجو الافاده هو ممكن توقف الحاله على كد وهل سيكتمل الافاقه بعد ذلك ومده الافاقه تتراوح قد ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ينصح بعمل أشعة رنين مغناطيسي على المخ وعمل رسم مخ بالكمبيوتر على مدار ٢٤ساعةوتقيبن الوعى باستخدام كوما سكيل وافادتنا بالنتيجة لتقييم حالة اخيك ووصف العلاج اللازم

تعليقات الزائرين

Mohamed Hisham Mohamed Hisham

تابع الحاله طلبنا من الرعايه عمل رنين على المخ والحالة لا تسمح لعدم امكانيه فصله من على جهاز الأوكسجين مع العلم تم ظهور تلف فى بعض خلايا المخ فى الاشاعه المقطعيه فما وضع الحاله الان وهل يوجد علاج فما تقيمك للحاله ولكم جزيل الشكر

icon 21 نوفمبر 2022