وشعري طبيعته دهنية وما يطول بسرعة اريد وصفة او زيوت او علاج لتطويل الش

icon 25 أكتوبر 2015
فتاة عمري 23 سنة وشعري طبيعته دهنية وما يطول بسرعة اريد وصفة او زيوت او علاج لتطويل الشعر وما افضل شامبو استخدمه؟؟!

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
تناولي حبة زنك 50 ملغ يوميا بعد الفطار وحبة ب 12 1000 تحت اللسان مرة يوميا واعملي فحص فيتامين دال والكالسيوم

تعليقات الزائرين

Amira Mohamed Amira Mohamed

شعري مش بيطول ولا بيتقل واستخدمت جميع الزيوت وجميع المستحضرات اللي بصيدليات وروحت لدكتره كتير وبرضو مفيش حل وهوه كمان دهني وبسمعمل كيرلا النقط وعملت بس برضو خفيف ومش بيطول الحل

icon 30 أغسطس 2023