وانا صغير وقعت على وجهى وحصل عندى جرحين سطحين واحد راح اثره بعد كام وو

icon 16 مايو 2013
السلام عليكم . وانا صغير وقعت على وجهى وحصل عندى جرحين سطحين واحد راح اثره بعد كام سنه وواحد تانى لسه موجود . فى حد جرب كريم تقشير للحكاية دى وراح اثر الجرح .هل فعلا ممكن كريم التقشير يزيل اثر الجرح ؟ ويا ريت اسم كام كريم يكون نتيجتهم سريعة وجهى مش لون واحد يعنى فيه مناطق داكنة عن الاخرى وانا بشرتى قمحى وخايف استخدم كريم تبيض ويصبح وجهى ابيض وانا شاب فهل ممكن يكون فى كريم يقوم بالوظيفة دى شكرا جدا

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
لتوحيد لون البشرة وإزالة أثر الجرح يمكنك إستخدام أحد مراهم التبييض وهي لا تجعل اللون أبيض وإنما فاتح وناصع وصافي ، مثل :Inlightex, Pretty Cream , Queen Free Cream , Unitone 4 Urbutine