والدتى عندها ٥٠سنه بتظهركل فتره حبوب داخل المهبل وبتكون ساعات كبيره ومليانه وبتحط كريم ينشفهابس مابيعملش حاجه فابتضطر تفرقعها وبتظهر تانى بتهتم بنظافه المنطقه ايه سببها وعلاج

icon 5 مارس 2019
والدتى عندها ٥٠سنه بتظهركل فتره حبوب داخل المهبل وبتكون ساعات كبيره ومليانه وبتحط كريم ينشفهابس مابيعملش حاجه فابتضطر تفرقعها وبتظهر تانى بتهتم بنظافه المنطقه ايه سببها وعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمد سعيد شافعي
الجلدية والتناسلية
تحتاج عمل تحليل سكر صائم واخد مضاد حيوي بالفم بعد استشاره طبيبها المعالج