من فضلكم انا وزني و طولي بتحصلي حاجة غريبة كل ما العب اي رياضة او اتحر

icon 22 أغسطس 2016
من فضلكم انا وزني 68 و طولي 175، بتحصلي حاجة غريبة كل ما العب اي رياضة او اتحرك او مؤخرا مجرد اني امشي ، ان جسمي كله بيفور جدا ، و بكون اهرش في كل جسمي ايه السبب والعمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة عنود العيسى
الجلدية والتناسلية
نوع من انواع الشرية cholinergic urticaria ممكن استخدام حبوب مضادة للهيستامين عند حدوث الحالة