من فضلك شعري جاف ومتقطع من اعلي الراس وهايش وعلطول ناشف وبيشرب الزيوت والكريمات بسرعه وبيرجع يهيش تانى مع العلم انى صبغته كتيير

icon 28 مارس 2016
من فضلك شعري جاف ومتقطع من اعلي الراس وهايش وعلطول ناشف وبيشرب الزيوت والكريمات بسرعه وبيرجع يهيش تانى مع العلم انى صبغته كتيير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة عنود العيسى
الجلدية والتناسلية
اوقفي استخدام الصبغات ..............زبنصح بمنتجات النيتروجرو (nutrigrow)لاعادة الحيويه ولكن سنحتاج فترة طويلة للعلاج من 6 شهور لسنه على الاقل