لو سمحت حاسس بحرقان تحت الجلد في ضلوعي الشمال وعاوز اهرش بس مفيش اى اث

icon 3 نوفمبر 2015
دكتور لو سمحت حاسس بحرقان تحت الجلد في ضلوعي الشمال وعاوز اهرش بس مفيش اى اثار على الجلد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوسن قبلاوي
الجلدية والتناسلية
هناك كريمات تقلل هذا الإحساس بالحكة خصوصا المحتوية على مادة ال capsaicin و المنثول. .المهم تجنب الحكة لانها ستسبب إفراز ناقلات عصبية تزيد من الحاجة للحكة