لو سمحت انا اعاني من حكه شديده لي اشهر واحمرار ب الجلد مع انتفاخ والمك

icon 15 أبريل 2016
لو سمحت انا اعاني من حكه شديده لي 6 اشهر واحمرار ب الجلد مع انتفاخ والمكان الي فيه احمرار اذا لمسته راح لمكان ثاني بجسمي واكل مسكن يهدا علي يوم ويرجع يزيد لراح مفعوله

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ابتعدي عن تناول البيض والسمك والمزز والشوكلاته والحلويات والسمسم وابتعدي عن تناول ادوية المسكنات وادوية المفاصل واعملي فحص كريات الدم البيضاء والترسب ESR وتناولي مضاد للحساسية واستخدمي كريم كورتيكوستيرويد