عندي مشكلة في الدقن من وهي ان شعري بيدخل تحت الجلد وسمعت ان الموضوع ده

icon 23 سبتمبر 2015
عندي مشكلة في الدقن من سنة وهي ان شعري بيدخل تحت الجلد وسمعت ان الموضوع ده بيطلق عليه جلد البط او الوزة او الفرخة ومعظم الاطباء بيعتقدو انه عبارة عند حب الشباب وهو ليس حب شباب

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هنالك كريم خاص لأزالة الشعر تحت الجلد او فوق الجلد متوفر في فلسطين ينهي مشكلتك