عندي بكترياgram positive cocci واخدت مضاد حيوي سبيروفلوكساسين ودش مهبلي purge وبعد اسبوع من بداية العلاج وجدت التهابات شديدة في الشفرتين والبظر وهرش شديد وتورم ومن الداخل وجدت علي الجلد اشياء بيضاء لازقة ومش بتطلع واخدت جينوتروسيد ولا يوجد تحسن مالحل

icon 23 أبريل 2014
عندي بكترياgram positive cocci واخدت مضاد حيوي سبيروفلوكساسين ودش مهبلي purge وبعد اسبوع من بداية العلاج وجدت التهابات شديدة في الشفرتين والبظر وهرش شديد وتورم ومن الداخل وجدت علي الجلد اشياء بيضاء لازقة ومش بتطلع واخدت جينوتروسيد ولا يوجد تحسن مالحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
ارجو مراجعة الطبيب فقد يكون ما تعاني منه التهاب فطري ظهر بعد استعمال العلاجات المذكورة