عندى طفح جلدى وعالجتة ب فيوسدين مضاد حيوى وماكسديرم بس بعد فترة ظهر الطفح مرة تانية وهو تحت فى الجهاز التناسلى من الخارج اية العلاج ويوجد هرش جامد مع الحبوب دى

icon 7 أكتوبر 2016
عندى طفح جلدى وعالجتة ب فيوسدين مضاد حيوى وماكسديرم بس بعد فترة ظهر الطفح مرة تانية وهو تحت فى الجهاز التناسلى من الخارج اية العلاج ويوجد هرش جامد مع الحبوب دى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدم كريم يحتوي كورتيكوستيرويد ومضاد للفطريات ومضاد حيوي