عندى احمرار والتهاب فى منطقة العجان وفى سائل بيخرج من فتحة الشرج شفاف ولما بيكتر بيبقى لونه اصفر .. رحت لدكتور جراحة عامة ادانى مرهم FAKTU بقالى شهرين بحطه بدون نتيجة

icon 13 أبريل 2016
عندى احمرار والتهاب فى منطقة العجان وفى سائل بيخرج من فتحة الشرج شفاف ولما بيكتر بيبقى لونه اصفر .. رحت لدكتور جراحة عامة ادانى مرهم FAKTU بقالى شهرين بحطه بدون نتيجة

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
قم بعمل زراعة للسائل اولا