ابني عنده شهور وعنده بقع بيضا في الذقن وال قالي انها تنيا بيضا

icon 31 أكتوبر 2012
ابني عنده 3 شهور وعنده بقع بيضا في الذقن والدكتور قالي انها تنيا بيضا وكمان في فتحة الشرج وانا كنت مفكرة انها تسلخات ولكنها مرحلة متقدمة من المرض انا سمعت ان التنيا دي بتخف وترجع تاني الكلام دا صح؟؟؟ وهي جت له من ايه؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
إذا كانت كما شخصها لدكتور والطفل عمره 3 شهور فلا يمكن إعطاؤه أقراص أو كبسولات فيمكن دهنها بكريم لاميزرل لمدة 3شهور.