عنده حساسية في جسمه وبيهرش كتير وبينزل دم منها وتركت اثر في جسمه كنت ي

icon 6 سبتمبر 2017
ابني عنده حساسية في جسمه وبيهرش كتير وبينزل دم منها وتركت اثر في جسمه كنت يستعمل في مصر لوسيون ملطف للحكة اسمه (كالاميل) وانا حاليا في ايطاليا عايزة حاجة مماثلة للدواء ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نجوى محمد موسى الصاوي
الحساسية والمناعة
الكلامين موجود في كل مكان يعتمد في تركيبته على الزنك يفضل ترطيب جسمه كريمات خاليه من المواد المعطرة والكحول مثل سيتافيل او QV او سيباميد ويوجد أنواع كثيره بإيطاليا بنفس النوعيه

تعليقات الزائرين

طاهر جمال طاهر جمال

عندي حساسيه في جسمي كله حتي المنطقه الحساسه عايز علاج بسرعه

icon 31 مايو 2022