عملت تقشير كيميائى عند ة تجميل جلسات عشان كان فى اثار حبوب بسيطه جدا ف

icon 13 نوفمبر 2015
عملت تقشير كيميائى عند دكتورة تجميل 3 جلسات..عشان كان فى اثار حبوب بسيطه جدا.. فجأه التقشير طلعلى حبوب فى أماكن فى وشى وفجأه بقى بقع بنى ملفته جدا الحل ايه كريمات ولا ليزر

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدمي كريم فيتامين سي 3 مرات يوميا وعند النوم استخدمي كريم لوكاسيد ار 3% بعيدا عن الضوءمع واقي شمس خال من الزيوت