زوجى يعانى من هرش عصبى فى الخصيه وهو عمره اﻻن ولكن بيهرش جامد مش هرش و

icon 27 يناير 2014
زوجى يعانى من هرش عصبى فى الخصيه وهو عمره اﻻن 31سنه ولكن بيهرش جامد مش هرش ولكن ضغط على جلد الخصيه جامد وكمان على القضيبهل يوجد علاج ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
الكزيما العصبية تكثر في المناطق التناسلية لدى الرجال خاصة وعلاجها صعب لان المريض اصبحت لدية عادة الحك عند التوتر او العصبية لذا لابد ان يتحكم المريض بنفسة ويوقف هذه العادة قدر المستطاع يمكن اللجوء الى حبوب مضادات الهيستامين للمساعدة في تخفيف الحكة او كريمات تحتوي على الكورتيزون يتراكيز خفيفة لتهدئة الهرش