بيظهر عندى بطقع حمرا وعليها قشره كل فتره فى جسمى عموما وبتقعد فتره طويله ممكن اعرف سببها ايه وعﻻجها ؟

icon 19 ديسمبر 2014
بيظهر عندى بطقع حمرا وعليها قشره كل فتره فى جسمى عموما وبتقعد فتره طويله ممكن اعرف سببها ايه وعﻻجها ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
ظهور بفع حمراء مع قشور لها عده اسباب يعتمد على الفحص السريري للتشخيص فقد تكون بسب الاكزيما او الصدفية او الحزاز بانواعه , انصحك بمراجعة الطبيب