انا والده من ونص قيصري والبلاستر للاسف طلع بالجلد وسمعت عن بلاستر شفاف

icon 3 نوفمبر 2015
انا والده من سنه ونص قيصري والبلاستر للاسف طلع بالجلد وسمعت عن بلاستر شفاف وسهل الازاله مش ص6ب زي البلاستر العادي وانا هواد تاني بعدشهر كنت عايزه اعرف اسم البلاستر الحديث ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
عليك كتابة السؤال باللغة العربية الفصحى لم افهم ما تريدين معرفته المهم عليك استشارة طبيبك في التوليد