انا كان عندى فى رجلى تمزق وكان طلعلى فى وش رجلى كورة فيها مية عملت جبيرة والكورة فرقعت ونزلت مدة وبعد كدة ورمت والفاتحة مكانها مش عايزة تقفل وبتنزل مية ريحتها وحشة

icon 16 أكتوبر 2015
انا كان عندى فى رجلى تمزق وكان طلعلى فى وش رجلى كورة فيها مية عملت جبيرة والكورة فرقعت ونزلت مدة وبعد كدة ورمت والفاتحة مكانها مش عايزة تقفل وبتنزل مية ريحتها وحشة

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
راجعي اخصائي الجراحة