كيف التفريق بين الصلع الواثي و الصلع بسبب المرض

icon 29 أغسطس 2022
انا كان شهري طبيعي و منذ فتره حلقت شعري بالكامل و بعدها ظهر فراغ كبير في الشعر مشابه للصلع مع العلم اني عملت كيرياتين مرتين من بعدها بدأ الصلع

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد الصباغ
بيطري
اولا خلينى اقولك ان الكرياتين بيدمر الشعر وبيتلفه لأنك متضمنش الماده إلى وضعتها على شعرك دى مصدرها ايه ثانيا بلاش بروتين برضه ثالثا انصحك بمتابعة عياده جلديه عشان نعمل جلسات ميزوثيرابى وأدوية تعزز من نمو الشعر فحاله ان ملكش تاريخ وراثى بلعيله بلصلع الوراثى اما لو ليك تاريخ وراثى بلصلح فأكيد هتمشى على مينوكسديل فتره وتابع مع الدكتور بشكل مباشر لا تقلق هيرجع شعرك زى ما كان