انا عمرى شعرى خفيف جدا وبيتساقط بشكل كبير فعايزة اسو علاج او وصفة كويس

icon 3 أكتوبر 2016
انا عمرى 21 سنة شعرى خفيف جدا وبيتساقط بشكل كبير فعايزة اسو علاج او وصفة كويسة

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
في البداية عليك عمل الفحوصات التالية لأنك تعاني من نقص في أكتر من واحدة من الآتي:- الزنك فيتامين د فيتامين ب12 والكالسيوم ومخزون الحديد والغدة الدرقية وبعد ذلك استطيع تقديم المساعدة كما عليك تعريض شعرك للشمس يوميا وبعدها نقدم لك العلاج الذ