انا ذهبت لل علشان مشكلة تساقط الشعر ووصفلى بيرفورما تركيز استخدمته لمد

icon 18 أبريل 2016
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا ذهبت للدكتور علشان مشكلة تساقط الشعر ووصفلى بيرفورما تركيز 5% استخدمته لمدة 8 شهور الاول جاب نتيجه عاديه بس بعد كده معدش له اى نتيجه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
في البداية عليك عمل الفحوصات التالية لأنك تعاني من نقص في أكتر من واحدة من الآتي:- الزنك فيتامين د فيتامين ب12 والكالسيوم ومخزون الحديد والغدة الدرقية وبعد ذلك استطيع تقديم المساعدة