انا بنتي عمرها سنتين ونصف وشعرها خفيف جدا كانها قرعة ماذاافعل او فى دواء تستخدممه مع العلم ان نموها طبيعى ومعندهاش اى مشكلةانابجد نفسيتي تعبت من كلام الناس عليها

icon 12 مارس 2011
انا بنتي عمرها سنتين ونصف وشعرها خفيف جدا كانها قرعة ماذاافعل او فى دواء تستخدممه مع العلم ان نموها طبيعى ومعندهاش اى مشكلةانابجد نفسيتي تعبت من كلام الناس عليها

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لابد من عرضها على إختصاصي أطفال أو أمراض جلدية ليفحص رأسها وجسمها ويحاول اكتشاف أي مرض قد يكون هو السبب في عدم كثافة شعرها