انا بقالي شهرين ونص كده عندي حساسيه في المنطقه التناسليه وبتظهر قشره كده وبحس بحكه شديده ارجو المساعده

icon 17 نوفمبر 2015
انا بقالي شهرين ونص كده عندي حساسيه في المنطقه التناسليه وبتظهر قشره كده وبحس بحكه شديده ارجو المساعده

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدمي مرهم ديرموفيت 3 مرات يوميا اذا اختفت ولم ترجع يكفي هذا العلاج ولكن اذا رجعت تحتاجين الى كريم خاص متوفر في فلسطين ينهي المشكلة تماما