انا اعاني من مشكله (التينيا الملونه) وبتظهر عندي علي الجلد في شكل بقع بيضاء في اماكن مختلفه في الرقبه والذراعين واليد , استخدمت علاج وهو محلول ( لوكاستن ) ومنتظم عليه اسبوعين , بس مافيش نتيجه .. ياريت حد يفيدني .بعلاج يكون نتيجته سريعه

icon 17 يوليو 2014
انا اعاني من مشكله (التينيا الملونه) وبتظهر عندي علي الجلد في شكل بقع بيضاء في اماكن مختلفه في الرقبه والذراعين واليد , استخدمت علاج وهو محلول ( لوكاستن ) ومنتظم عليه اسبوعين , بس مافيش نتيجه .. ياريت حد يفيدني .بعلاج يكون نتيجته سريعه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوسن قبلاوي
الجلدية والتناسلية
عندما تظهر هذه الفطريات كبقع بيضاء .. العلاج يزيل الفطريات ولكن الجلد يحتاج وقت أطول ليستعيد الصبغة و هذا لا يعني فشل العلاج