ابنتى ظهر ٥ سنوات ظهر عليها حساسية فى الوجوه والنصف العلوى من الجسم وو

icon 27 أكتوبر 2017
السلام عليكم ابنتى ظهر ٥ سنوات ظهر عليها حساسية فى الوجوه والنصف العلوى من الجسم وورم فى الجفن اخذت اولفنت وكافسيد لبوس وايزوبروينوزين لأنها عندها كحة وبلغم ومش بتقدر تبلع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نجوى محمد موسى الصاوي
الحساسية والمناعة
لابدمن عمل تحليل الحساسيه ومعرفة سببه هل من الطعام ام من الجو والعلاج بالوقايه