دوخه و صداع يحدث احيانا دوخه عند الوقوف رجه فى الجسم كله وعدم الاحساس

icon 18 أبريل 2020
انا مريض ضغط وباخد اتاكند١٦ و كلمة الدكتور قالى خفض الجرعه الى اتاكند ٨ وانا ماشي على نظام الكيتو دايت و فى الاصل انا رياضى كرة سله و ركوب دراجات ماذا افعل لاطمئن على نفسي

إجابات الأطباء على السؤال

د. رشا ابوعلي
القلب والاوعية الدموية
السلام عليكم للاطمئنان عليك بمراجعه الطبيب للفحص السريري و متابعه قياس الضغط