حل لاعراض الانسحاب لدواء جباميش800

icon 13 مارس 2024
لوسمحت عاوزه اعرف لو حد اخد جابتين وزد الجرعه ل جباميش ٨٠٠كان بياخد من ٣ل٥حبات ف اليوم فتره حوالي أسبوعين قبل رمضان وقفه وبيعاني من أعراض انسحاب ممكن يعمل اي ف الفتره دي عشان في حاجه مثلا ياخدها تقلل الأعراض أو يعمل اي

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد مصطفى محمد علي
طب عام
من المهم تقليل الجرعة بطريقة تدريجية حتى لا يعاني من اثار اعراض الانسحاب أرجو أن تتواصل مع طبيبك المعالج ليصف لك الطريقة المناسبة للتوقف التدريجيمع التمنيات بالشفاء التام