لا للادمان لو ليك صاحب بيتعاطي اي حاجه ابعد عنو في اقرب وقت

icon 10 أبريل 2022
انا كنت مدمن هيروين وبطلت بقالي شهرين ومن يومين كدا اخدت الشابو ٣ ايام كدا انا بقيت مدمن شبو ي دكتور. وهل اني كنت باخد هيروين من شهرين هيأثر عليا وهبقا مدمن . وادمان الشبو بعد وقت قد اي ي دكتور. وانا مش هاخد الشبو تاني . فانا لسه محستش باعراض الانسحاب كدا انا كويس ولا مدمن ي دكتور

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد محمد خطاب
طب عام
لابد وان تعرض نفسك علي طبيب مختص او مصحة حتي يساعدك علي الاقلاع عن تعاطي هذا المخدر وتقييم حالتك العامة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بشرب حشيش وعندي تحليل بعد ١٥ يوم هل ممكن يخرج من الجسم خلال ١٥ يوم وفي علاج يساعد ع خروجه

icon 16 أبريل 2022
زائر زائر

انا بتعاطي شبو وبجد عايز ابطل بس مش عارف برغم متابع مع طبيب

icon 13 يوليو 2023