ما هو العلاج المجدي التقليدي والحديث لمرض البروستاتا. ما هو العلاج المجدي التقليدي والحديث لمرض خشخشة الرئتين مع البلغم بصفة مزمنة

icon 10 يوليو 2015
ما هو العلاج المجدي التقليدي والحديث لمرض البروستاتا. ما هو العلاج المجدي التقليدي والحديث لمرض خشخشة الرئتين مع البلغم بصفة مزمنة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ما اعرف هل تقصد التهاب او تضخم البروستات.ا علاج الالتهاب على حسب نتيجه التحليل والميكروب المسبب و علاج التضخم على حسب الحجم و الاعراض وكميه البول المتبقى بعد التبول ونتيجح هرمون PSAوبشمل العلاج التحفظى والدوائى والجراحى بالمنظار والليزر الاخضر. ولا يوجد علاج افضل او نهائى ويعتمد على حسب حاله كل مريض