عنده ولغاية دلوقتى عنده تبول لا ارادى بعد ساعة من نومة او اقل ونومة تق

icon 11 نوفمبر 2018
شاب عنده 19سنة ولغاية دلوقتى عنده تبول لا ارادى بعد ساعة من نومة او اقل ونومة تقيل جدا كمان لما يكون صاحى ويحاول يمسك نفسه ينقط مع التعليمات منعا للضرر

إجابات الأطباء على السؤال

هل جربت الدواء المعروف باسم Desmopressin؟ اذا لم تجربه فافعل . اذا لم يجد فلعلك تجرب  Clomipramine بدءا بالجرعة الصغيرة 10 ملجم ويمكن رفعها الى 25 اذا لم تتحسن الامور لكن تحت اشراف طبي .

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

هل جربت الدواء المعروف باسم Desmopressin؟ اذا لم تجربه فافعل . اذا لم يجد فلعلك تجرب  Clomipramine بدءا بالجرعة الصغيرة 10 ملجم ويمكن رفعها الى 25 اذا لم تتحسن الامور لكن تحت اشراف طبي .