تضخم البروستاتا الحميد

icon 25 مايو 2022
زوجي عنده تضخم في البروستاتا بسيط محتاجه اعرف منتجات الالبان ممنوعه تماما ولا متاح منها خالي الدسم ولو ممكن لحوم او كافيين تبقى كل قد ايه بحد اقصى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
كم عمر المريض...كم حجم البروستات المتضخمة..هل يأخذ معالجة دوائية كم قيمة PSA هل يعاني من الامساك؟ هل هناك أمراض مزمنة كالضغط والسكر ؟ وهل هي معالجة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته محتاج اعرف علاج اللتهاب البروستاتا الحميد انا مش باخد اي علاج ومعنديش مشاكل بس عندي مشكله عند التبرز ينزل سائل مثل المني عند الضغط علي عضلات البطن وعدم التفريغ التام عند التبول

icon 14 مايو 2023