ماهى النسبة الطبيعية لجرثومة المعدة انا 40 هل كدة عالية ولا عادية

icon 15 يوليو 2020
هل جرثومة المعدة معدية اثناء طعامى او شربي مع اشخاص

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
جرثومة المعدة تعتمد على مادة التحليل اللى بيستخدم لقياس غاز الامونيا.. فى معظم المختبرات طبيعى لحد ٤.لكن اهم من النسبة هو وجودها او عدم وجودها. وفى مثل حالتك استخدام الكورس لفترة كافية.. تنتقل الجرثومة عن طريق افرازات الجهاز الهضمى يعنى الفم والاخراج