ضيق فى القولون واصل والى فتحه الشرج كشفت كذا مره وتحاليل واشاعات كلها سليمه بس المشكله انه الضيق ده بقى مزمن ممكن افاده

icon 19 يوليو 2018
ضيق فى القولون واصل والى فتحه الشرج كشفت كذا مره وتحاليل واشاعات كلها سليمه بس المشكله انه الضيق ده بقى مزمن ممكن افاده

إجابات الأطباء على السؤال

حافظ على التغذية السليمة وشرب الماء الكاف ’ لا بد من المعاينة راجع الطبيب , سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

حافظ على التغذية السليمة وشرب الماء الكاف ’ لا بد من المعاينة راجع الطبيب , سلامات