انا اعانى من الم فى البطن ومعدتى بتشد عليا لدرجة ان مش بقدر انتفس مع عدم خروج الغارات بيجعل بطنى منتفحة ممكن اعرف ايه العلاج

icon 1 يوليو 2011
انا اعانى من الم فى البطن ومعدتى بتشد عليا لدرجة ان مش بقدر انتفس مع عدم خروج الغارات بيجعل بطنى منتفحة ممكن اعرف ايه العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
المعلومات في رسالتك غير كافية للوصول للتشخيص، ولكن يبدو أنك تعانين من وجود طفيليات في أمعائك، أنصحك بمراجعة طبيب تحياتي